Reparatie

Naast het reguliere onderhoud van uw auto(olie en filters vervangen) kan het ook zo zijn dat een of meerdere van de slijtbaren onderdelen (remmen, remschijven, distributieriem, schokbekers etc.) vervangen dienen te worden.

Ook kan het zijn dat er iets kapot is gegaan aan uw auto, wat u wilt laten vervangen of repareren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervangen van een kapotte buitenspiegel of van de koplamp.

Wij hebben professionele monteurs in dienst die bekend zijn met alle gangbare automerken. Uw auto is bij ons in goede handen.

Wij overleggen altijd met u over de kosten voordat we overgaan tot reparatie of vervanging. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Uitlezen

Geeft de boordcomputer van uw auto een foutmelding aan? Brand er een lampje op uw dashboard waarvan u niet weet waarom die brand?

Wij kunnen bijna alle auto’s uitlezen. Zo weet u precies wat er aan de hand is.

Onderhoudsboekje

In het onderhoudsboekje van uw auto staat precies aangegeven wanneer bijvoorbeeld uw distributieriem moet worden vervangen. Het is belangrijk dat u zich aan deze intervallen houd. Zo kan een distributieriem die knapt voor grote motorschade zorgen.